Ad van Ads Gerechten en Bistro Restaurant Ratatouille is bezig met het klaarmaken van een gerecht.

Genieten ondanks maagproblemen

Bij Ratatouille kan iedereen genieten, ongeacht jouw gezondheidsachtergrond. Daarom bieden we een warm welkom aan mensen met obesitas, mensen die een maagverkleining hebben ondergaan of mensen die kampen met andere maagklachten.

Overheerlijke, evenwichtige opties

We bieden gerechten met gecontroleerde portiegroottes en aandacht voor voedzame ingrediënten, zodat je zonder zorgen kan genieten van een overheerlijke maaltijd.

We geloven in een gepersonaliseerde benadering van voeding en hebben ons menu zorgvuldig samengesteld om gezonde en lekkere opties te bieden die passen bij de specifieke vereisten van onze gasten.

Tagliatelle pasta met champignons en Parmezaanse kaas

Lactosevrije en glutenvrije keuzes

Naast ons aanbod voor obesitas en maagverkleining patiënten, bieden we ook lactosevrije en glutenvrije opties. We begrijpen dat dieetrestricties vaak samengaan. Ons doel? Aan al jouw voedingsbehoeften voldoen.
Een bord spaghetti bolognaise

MEER VAN RATATOUILLE VOOR THUIS

Genieten van thuis uit

Producten

Wil je thuis ook voorzien zijn? Je kan bij ons terecht voor diverse gluten- en lactosevrije (huisgemaakte) producten om zelf mee aan de slag te gaan. 

Maaltijden

Je kan versbereide maaltijden afhalen om thuis van te genieten. Ook deze gerechten wisselen regelmatig en zijn altijd afgestemd op het seizoen. 

Hapjespalet

Verwen jouw bezoek, of verwen gewoon jezelf. Ons hapjespalet om af te halen bestaat uit verschillende kleine gerechtjes – inclusief instructies om ze op te warmen.