Ad van Ads Gerechten en Bistro Restaurant Ratatouille is bezig met het klaarmaken van een gerecht.

Lactosevrij genieten

Ben je lactose-intolerant? Onze toegewijde kok Ad heeft met passie een menu samengesteld die de smaakpapillen zal verrassen, zelfs als je lactose-intolerant bent.

Label lekker glutenvrij 2024

Waarom lactosevrij?

 

Lactose, een natuurlijke suiker in zuivelproducten, kan bij sommige mensen spijsverteringsproblemen veroorzaken. Bij Ratatouille begrijpen we de behoefte aan lactosevrije opties. Daarom hebben we een menu ontwikkeld die je de vrijheid geeft om te genieten van heerlijke gerechten zonder lactose. En dit terwijl jouw smaakpapillen verwend zullen worden!

Gestoomde zalm met groentjes
Ad van Ads Gerechten en Bistro Restaurant Ratatouille aan het werk in zijn keuken

Onze Lactosevrije Keuken

We gebruiken alleen de fijnste ingrediënten en hanteren strenge bereidingsrichtlijnen om ervoor te zorgen dat elk gerecht vrij is van lactose. Daar hoef je je dus al zéker geen zorgen over te maken. We hebben een uitgebreid assortiment aan lactosevrije opties, van voorgerechten tot desserts. Inleveren aan smaak omdat het lactosevrij is? Absoluut niet! Bij Ratatouille bewijzen we je graag het tegendeel.

Glutenvrije gerechten

Dieetbeperkingen gaan vaak samen. Daarom bieden we naast onze lactosevrije gerechten ook glutenvrije opties. Onze menukaart is zorgvuldig samengesteld om aan de behoeften van gasten met verschillende voedselintoleranties te voldoen.
Een Amerikaanse snack van gefrituurde augurken en saus

MEER VAN RATATOUILLE VOOR THUIS

Genieten van thuis uit

Producten

Wil je thuis ook voorzien zijn? Je kan bij ons terecht voor diverse gluten- en lactosevrije (huisgemaakte) producten om zelf mee aan de slag te gaan. 

Maaltijden

Je kan versbereide maaltijden afhalen om thuis van te genieten. Ook deze gerechten wisselen regelmatig en zijn altijd afgestemd op het seizoen. 

Hapjespalet

Verwen jouw bezoek, of verwen gewoon jezelf. Ons hapjespalet om af te halen bestaat uit verschillende kleine gerechtjes – inclusief instructies om ze op te warmen.