Een groep vrienden geniet van lekkere maaltijden bij Bistro Restaurant Ratatouille

Genieten voor iedereen

Heb je geen last van een voedingsintolerantie? Uiteraard kan je ook dan bij Ratatouille terecht. Onze chef Ad bewijst dagelijks dat lactose- en glutenvrije gerechten overheerlijk zijn.

Label lekker glutenvrij 2024

Intolerantie of niet: iedereen geniet bij Ratatouille!

 

Bij Ratatouille kan elke persoon zorgeloos lekker eten, zonder uitzonderingen. Heeft een deel van jouw gezelschap een voedingsintolerantie, maar het andere deel niet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een avondje van culinaire verwennerij.

Alle gerechten die je op de kaart vindt zijn allergeen-, gluten- en lactosevrij. Ook hebben we een uitgebreid gamma aan vegetarische maaltijden. We passen graag de samenstelling van onze gerechten aan zodat iedereen optimaal kan genieten.

Een groep vrienden geniet van lekkere maaltijden bij Bistro Restaurant Ratatouille

MEER VAN RATATOUILLE VOOR THUIS

Genieten van thuis uit

Producten

Wil je thuis ook voorzien zijn? Je kan bij ons terecht voor diverse gluten- en lactosevrije (huisgemaakte) producten om zelf mee aan de slag te gaan. 

Maaltijden

Je kan versbereide maaltijden afhalen om thuis van te genieten. Ook deze gerechten wisselen regelmatig en zijn altijd afgestemd op het seizoen. 

Hapjespalet

Verwen jouw bezoek, of verwen gewoon jezelf. Ons hapjespalet om af te halen bestaat uit verschillende kleine gerechtjes – inclusief instructies om ze op te warmen.