Ad van Ads Gerechten en Bistro Restaurant Ratatouille is bezig met het klaarmaken van een gerecht.

Glutenvrij genieten

Bij Restaurant Ratatouille gaan gastronomie en gezondheid hand in hand. Onze toegewijde chef Ad heeft een menu samengesteld die zelfs de meest veeleisende fijnproevers zal bekoren. Bij ons kan je genieten van een culinaire ervaring zonder zorgen over gluten.

Label lekker glutenvrij 2024

Waarom glutenvrij?

 

Gluten is een eiwit dat van nature voorkomt in granen zoals tarwe, gerst en rogge. Voor mensen met coeliakie, glutenintolerantie of gevoeligheid kan het eten van glutenbevattende voedingsmiddelen ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Bij Ratatouille begrijpen we de noodzaak van een glutenvrij dieet en hebben we een menu samengesteld die voldoet aan de hoogste normen van smaak en kwaliteit.

Chocoladetaart
Ad van Ads Gerechten en Bistro Restaurant Ratatouille aan het werk in zijn keuken

Onze glutenvrije Keuken

Onze keuken is volledig toegewijd aan het bereiden van glutenvrije gerechten. We gebruiken alleen de beste, verse ingrediënten en hanteren strenge bereidingsrichtlijnen om elk gerecht te vrijwaren van gluten. Je kan bij Ratatouille genieten van een breed scala aan glutenvrije opties, van voorgerechten tot desserts, en alles daartussenin.

Lactosevrije opties

Bij Ratatouille begrijpen we dat dieetbeperkingen vaak hand in hand gaan. Daarom bieden we naast onze glutenvrije gerechten ook lactosevrije opties. Onze menukaart is ontworpen om aan de behoeften van mensen met verschillende voedselintoleranties te voldoen.
Glutenvrij gerecht

MEER VAN RATATOUILLE VOOR THUIS

Genieten van thuis uit

Producten

Wil je thuis ook voorzien zijn? Je kan bij ons terecht voor diverse gluten- en lactosevrije (huisgemaakte) producten om zelf mee aan de slag te gaan. 

Maaltijden

Je kan versbereide maaltijden afhalen om thuis van te genieten. Ook deze gerechten wisselen regelmatig en zijn altijd afgestemd op het seizoen. 

Hapjespalet

Verwen jouw bezoek, of verwen gewoon jezelf. Ons hapjespalet om af te halen bestaat uit verschillende kleine gerechtjes – inclusief instructies om ze op te warmen.